• Sună la (+40)748 522 120
  • Ne găsești aici: Calea Unirii nr.20H Suceava

Politica de confidențialitate

➔ Compania care administrează site-ul siese.ro, este SC SIESE SRL, cu sediul social la adresa Ipotești str. Pinilor nr.1118, Suceava, Municipiul Suceava, Județul Suceava,cu numărul de înregistrare la Registrul Comerțului Suceava J33/1604/2006 , având Codul Unic de Înregistrare: 19881505

➔ Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice SC SIESE SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: facturarea și livrarea către adresa indicată a produselor comandate online de pe site-ul siese.ro; confirmarea comenzilor; reclama, marketing și publicitate.

➔ Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare finalizării și livrării unei comenzi online de pe site-ul siese.ro. Refuzul dvs. determină imposibilitatea finalizării vreunei comenzi.

➔ Informațiile înregistrate sunt destinate numai utilizării de către operator. Primirea informațiilor despre produsele, serviciile etc oferite de SC SIESE SRL prin intermediul site-ului siese.ro poate fi opțională, site-ul asigurând utilizatorilor posibilitatea de a opta în acest sens.

➔ Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul social al societății –Ipotești str. Pinilor nr.1118, Municipiul Suceava, Județul Suceava sau prin expedierea acesteia la următoarea adresă de e-mail siese@siese.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

➔ Datele dumneavoastră nu vor fi furnizate unei terțe părți de pe teritoriul României sau de pe teritoriul altui stat.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

➔ Observație:

➤ orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

➤ orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

➔ SC SIESE SRL nu va dezvălui în nici un caz nicio informație niciunui terț și nici unei entități fără consimțământul prealabil al clientului respectiv, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. SC SIESE SRL poate dezvălui astfel de informații numai în conformitate cu legislația în vigoare. Dacă și când autoritățile competente și/sau organele legislative sau executive care au jurisdicție asupra SC SIESE SRL solicită dezvăluirea informațiilor și datelor privind clienții, SC SIESE SRL va pune la dispoziție aceste informații numai în limita autorizațiilor relevante și în măsura permisă de lege.

➔ SC SIESE SRL nu solicită și nici nu poate fi responsabilă de informațiile cu caracter personal postate în mod deliberat pe alte pagini ale site-ului, altele decât pagina de înregistrare în cont sau pe paginile site-urilor de socializare (ex. Facebook, Instagram) prin intermediul cărora pot fi accesate de publicul larg.

➔ Pe site-ul siese.ro pot exista link-uri către alte site-uri web. Angajamentele noastre din prezenta politică de confidențialitate privind protecția datelor și confidențialitatea se aplică doar site-ului siese.ro și nu acoperă celelalte site-uri. Acestea se supun regulilor proprii privind confidențialitatea și protecția datelor. În consecință SC SIESE SRL nu poate fi considerată responsabilă pentru utilizarea informațiilor, pentru încălcarea principiilor etice, principiilor de confidențialitate, pentru caracteristicile și calitatea serviciilor altor site-uri web care au link-uri pe siese.ro în scopuri publicitare, de informare sau alte scopuri. SC SIESE SRL nu va fi considerată răspunzătoare pentru daunele sau pierderile materiale și/sau generale, suferite direct sau indirect, care pot apărea sau care pot fi cauzate de astfel de site-uri.

Pentru orice informație sau detalii tehnice puteți suna la numărul de telefon afișat sau lăsa un mesaj direct pe site în secțiunea Contact și te vom contacta noi.